Klar til et tilbud?

40 55 23 21

klar til et tilbud?

40 55 23 21

Professionel Møbel og tæpperens

Møbel og tæpperens er en vigtig opgave, som bør udføres regelmæssigt. Hvis du vil have dine tæpper og møbler til at se ud og føles som nye igen, bør du hyre os til at komme hjem til dig.

Mange mennesker foretrækker en kemisk møbel og tæpperens, fordi det fjerner pletter og snavs nemt. Men kemiske rengøringsmidler er skadelige for miljøet og kan i nogle tilfælde være allergifremkaldende.

Hos APH Service bruger vi svanemærkede og miljøvenlige rengøringsmidler til at rense dine tæpper grundigt. Denne proces efterlader dine gulvtæpper bløde, friske og rene uden giftige kemikalier.

Rens af møbler med stofbetræk

Når vi renser møbler med stofbetræk bruger vi den samme miljøvenlige, vandbesparende metode, som vi bruger til at rense tæpper. Vores metode er kraftig nok til at rense de dybeste pletter, men samtidig skånsom nok til ikke at beskadige betrækket på dine møbler. Vores metode har endda også vist sig at fjerne op til 98% af almindelige allergener og bakterier.

Rens af lædermøbler

Vi kan også sagtens rense og pleje lædermøbler for at genoplive den naturlige skønhed og følelse. De fleste gør-det-selv-rengøringsmidler på markedet er ikke egnede til læder og kan nedbryde den flotte læderfinish, hvilket kan føre til at læderet bliver tørt og revner. Med regelmæssig rengøring fra APH Service kan du forebygge dette og holde dine lædermøbler flotte i længere tid.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på Møbel og tæpperens.

Lad os ringe dig op

Ring til os i dag

Lad os gøre din hverdag lettere og mere overskuelig
med vores professionelle rengøringsservice.

40 55 23 21