Klar til et tilbud?

40 55 23 21

klar til et tilbud?

40 55 23 21
Erhvervsrengøring - Aph Service

Altid rene lokaler med erhvervsrengøring.

Når det drejer sig om erhvervsrengøring er der nogle ting der skal tages i betragtning. Det gælder blandt andet størrelsen af dine lokaler, den tid du har til rådighed og det budget du har til rengøring.

APH Service tilbyder erhvervsrengøring der kan tilpasses til enhver virksomhed. Vores professionelle rengøringsassistenter kan klare det hele. Lige fra kontorrengøring til vinduespudsning.

Erhvervsrengøring er anderledes end rengøring af private hjem. Derfor gør vi altid en velovervejet indsats for at kende de nøjagtige behov vores kunder har, så vi kan levere de bedste resultater. Vi vil meget gerne høre om dine behov og give dig et uforpligtende tilbud på dine rengøringsopgaver. Du kan bruge formularen her på siden eller kontakte os her. Vi har også Facebook

Grøn rengøring til din arbejdsplads

Grøn betyder at vi kun benytter miljøvenlige produkter i vores arbejde. Derfor vælger vi hos Aph Service kun at bruge svanemærkede rengøringsmidler for at mindske den samlede miljøbelastning. Derudover er vi også omhyggelige med kun at bruge den rigtige mængde af disse produkter, så vi ikke skader miljøet.

Skånsomme metoder inden for erhvervsrengøring sikrer dit personale

Ved at bruge svanemærkede produkter sikrer vi at indeklimaet er sundt for de mennesker der sidder i det til dagligt. Når du benytter vores service kan du være sikker på at dine medarbejdere sidder i et godt og sundt miljø. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål omkring vores produkter og services her på siden eller via Facebook.

Lad os ringe dig op

Ring til os i dag

Lad os gøre din hverdag lettere og mere overskuelig
med vores professionelle rengøringsservice.

40 55 23 21